STORAGE TIPS

Het vinden van voldoende (én praktische) opbergruimte in je woning kan een uitdaging zijn, zeker wanneer je klein woont. Daarom deel ik een aantal tips die jou hierbij kunnen helpen.

 • Pas je meubels aan op de ruimte die je hebt
  Wacht met het aanschaffen van meubels tot je de woning écht kent. Pas dan weet je wat de mogelijkheden van de woning zijn en vooral ook wat je mist. Dit maakt het makkelijker om praktische (en duurzame) keuzes te maken.
 • Kies bij voorkeur voor een gesloten kast
  Open kasten (zoals bijvoorbeeld de populaire blokkenkasten) dienen als opbergruimte, maar hebben ook een displayfunctie. Door te investeren in een dichte kast kun je het maximale uit de opbergruimte in een kast halen. Je kunt je spullen hier netjes in opbergen zonder dat deze in het zicht liggen. Dit maakt het geheel rustiger en overzichtelijker.
 • Kies voor meubelstukken met een dubbele functie
  Denk hierbij aan een bed met laden eronder, een poef waar je spullen in kan doen of een salontafel met een opbergfunctie. 
 • Wees je bewust van de ruimte die je hebt
  Sta stil bij de opbergruimte die je hebt wanneer je spullen aanschaft. Grote voorraden boodschappen kunnen handig zijn, maar als je een kleine keuken hebt, kan het frustrerend zijn dat de deze boodschappen niet kunt opbergen. Hoe voller al je kasten zitten, hoe lastiger het is om spullen terug te vinden en het overzichtelijk te houden.
Berichten gemaakt 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
NL