Disclaimer

THE ORGANIZER. houdt zich het recht voor om deze disclaimer ten aller tijde aan te passen. Door deze disclaimer geregeld te raadplegen, blijft u op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

THE ORGANIZER. publiceert op deze website content die door THE ORGANIZER. is aangeleverd en verleent jou als bezoeker toegang tot de site. THE ORGANIZER. behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover de bezoekers te informeren.

Aansprakelijkheid

THE ORGANIZER. ontwikkelt en update de website met de grootste nauwkeurigheid en zorg. De informatie op de website is slechts informerend van aard en wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Daarnaast garandeert THE ORGANIZER. niet dat de informatie ten aller tijde compleet, juist en actueel is, of dat het gebruik ervan zal leiden tot het behalen van het door jou gestelde doel. Eventuele schade (van welke aard dan ook) die het (in)directe gevolg is van een bezoek aan de website van THE ORGANIZER., kan niet op THE ORGANIZER. worden verhaald, deze verantwoordelijkheid ligt bij jou als bezoeker. Dit geldt ook voor alle vormen van schade die een direct of indirect gevolg zijn van het maken van beslissingen gebaseerd op informatie of inhoud die op THE ORGANIZER.eu is verkregen. Verwijzingen naar websites van derden betekent niet dat THE ORGANIZER. de informatie van deze website onderschrijft, maar heeft als doel de bezoeker te attenderen op aanvullende informatie.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
NL