GET TO KNOW ME

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Sharon. Ik woon samen met mijn vriend en onze hond Frenkie in Groningen. Het structureren en ordenen van leef- en werkomgevingen is wat ik het liefste doe en daarom ben ik THE ORGANIZER. begonnen. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

WHAT TO EXPECT

Wanneer je geïnteresseerd bent in een samenwerking met THE ORGANIZER., kom ik bij je langs (of spreken we ergens af) om te bespreken wat jouw wensen zijn. We kijken naar de dingen die voor jou écht belangrijk zijn en hoe we dit kunnen laten terugkomen in ons project. Op het gebied van het organizen van ruimten, kunnen we samen aan de slag gaan waarbij je leert hoe je jouw project kunt onderhouden, of je kiest ervoor om mij de klus te laten klaren. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wens. We bespreken welke ruimten je wil aanpakken en na afloop van het gesprek geef ik een inschatting van de duur en de kosten van de opdracht.

Wanneer we aan de slag gaan met timemanagement, bespreken we wat de knelpunten zijn en wat je graag zou willen veranderen. We komen samen tot een doel voor het traject. Na het eerste gesprek geef ik een inschatting van de duur van het traject en de kosten die hier aan verbonden zijn.

De hulp inschakelen van een professional organizer kan (om diverse redenen) best spannend zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat er een goede klik is van beide kanten. Ook dit zullen we bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

PRICE TAG

Zoals ik al eerder benoemde is ieder traject maatwerk. Neem voor een offerte op maat vooral contact op.

De kosten voor het inzetten van THE ORGANIZER. kunnen mogelijk vergoed worden vanuit bijvoorbeeld uw loopbaanbudget. Informeer voor deze mogelijkheid bij uw werkgever.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
NL